Дільничних офіцерів поліції Закарпаття привітали з професійним святом

червня 15 / 2023
🫡 100 років відданої служби: дільничних офіцерів поліції Закарпаття привітали з професійним святом

Цього року виповнюється рівно 100 років від часу створення служби, працівники якої найбільш наближені до громадян – дільничних офіцерів поліції. Щоденно вони працюють для того, щоб життя людей на території їхньої дільниці було безпечним та спокійним. Це ті люди, яких знають місцеві мешканці, яким довіряють, до яких прислухаються.

Із професійним святом дільничних офіцерів поліції області – ветеранів служби та нинішніх поліцейських, а також працівників відносно нової служби – поліцейських офіцерів громади, привітав начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник. Гостями заходу були голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита та голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко.

Начальник поліції регіону генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник подякував за десятки років бездоганного служіння українському народові ветеранам служби. Також за віддану службу та високі професійні успіхи дільничних офіцерів поліції нагородили почесними грамотами, подяками та особливими відзнаками – медалями «100 років на сторожі закону», «Патріот України», «Захисник України», «Захисник рідної землі» та «За заслуги».

Ярослав Колесник наголосив: «В умовах війни ваша робота стала ще більш затребувана. Ви продовжуєте вносити свій вклад у безпеку регіону, стоїте на захисті прав громадян і гідно несете службу. Бажаю вам завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну вам мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення».

До привітань дільничних офіцерів поліції тдолучилися Віктор Микита і Володимир Чубірко та вручили їм почесні грамоти Закарпатської обласної адміністрації та відзнаки Закарпатської обласної ради.
Очільник поліції регіону подякував керівництву області за постійну підтримку поліції та вручив знакові нагороди голові Закарпатської ОВА та Закарпатської обласної ради.

Після урочистої частини поліцейські повернуться до виконання своїх службових обов’язків та надалі щоденно працюватимуть для людей та заради людей.



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар