Спеціалісти Тячівської та Бедевлянської громад стали учасниками тренінгу

червня 11 / 2023

Два дні (9-10.06.2023) в Тячеві проходить третій навчальний етап проєкту "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад"
26 територіальних громад Закарпатської області були обрані учасниками проекту "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад", що реалізується Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, за підтримки Посольства Канади в Україні. Виконавчим партнером з провадження діяльності в рамках проекту у Закарпатській області є Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр».

Участь в проєкті спільно приймають Тячівська та Бедевлянська громади. Вже втретє спеціалісти цих громад стали учасниками тренінгу, що відбувся у Тячеві 09-10 червня 2023 року.

Тренер Світлана Ткаченко.професійно навчила учасників правильно розробляти політику громади.


Навчилися також на основі отриманих фактів та даних розробляти програми, аналізувати вплив прийнятих рішень, а найголовніше - приймати інклюзивні рішення.

Корисні знання, якісне навчання та цікаві вправи дають змогу учасникам приймати рішення в громадах, а в подальшому з розумінням та вмінням моніторити та аналізувати їхній вплив на цілі рішень.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар