Новини Закарпаття

Мешканців Виноградівської міської територіальної громади запрошують долучитись до корисної акції (відео)


Мешканців Виноградівської міської територіальної громади запрошують долучитись до корисної акції. Громада долучається до Всеукраїнського мегазбору пластикових кришечок, розпочатого з ініціативи ГО “Місто майбутнього”. Завдання: зібрати три мільйони пластикових корків, які потім передадуть на переробку, а кошти використають для закупівлі БПЛА. Допомогти нашим військовим через маленьку, але таку важливу справу.

Жителі Виноградівської міської територіальної громади мають можливість долучитись до Всеукраїнського мегазбору пластикових кришечок, розпочатого з ініціативи ГО “Місто майбутнього”. Кришечки збирають для придбання безпілотного літального апарату для ЗСУ. Корки можна приносити до публічних бібліотек Виноградівської міської територіальної громади, у робочий час. Кришечки підходять з будь-яких пластикових пляшок. Обов’язкова умова : вони повинні бути чистими та без стороннього запаху.

Закарпатці активно долучаються до благодійної справи. Акція триватиме допоки не буде виконане завдання – зібрати три мільйони пластикових корків, які потім передадуть на переробку, а кошти використають для закупівлі БПЛА. Такого роду акція дасть змогу громадянам почати свідомо поводитися з відходами, що підлягають вторинній переробці та допомогти захисникам, що щодня ризикують власним життям у боротьбі з окупантами.
Перейти на сайт