Ясінянська громада поділилися досвідом у сфері роботи з молоддю

червня 02 / 2023
Ясінянська громада поділилися досвідом у сфері роботи з молоддю


24 травня 2023 року у Ясінянській територіальній громаді в рамках реалізації Проєкту «Обмінна зустріч громад-учасниць проєкту “Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді у Ясінянській територіальній громаді для обміну досвідом у сфері роботи з молоддю» відбулася робоча зустріч з обміну досвідом у сфері роботи з молоддю у Ясінянській територіальній громаді.

Участь у заході взяли 25 осіб з Білківської, Іршавської, Великобичківської та Виноградівської територіальних громад.

В Креативному просторі “Креденц” громад-учасників зустріли голова Ясінянської територіальної громади, працівники ОМС та учасники громадської організацї.

Ясінянська територіальна громада розповіла та ознайомила учасників з життям молоді, презентувала проєкти, які наразі актуальні в громаді та поділилася досвідом роботи з молоддю.

Після чого відбулася екскурсія до Ясінянського історико-краєзнавчого музею та презентація новоствореного муралу.

Далі на учасники відвідали церкву Вознесіння Господнього (Струківська), а після поїхали в с.Кваси, де відбувалася екскурсія та презетнація сироварні “Розенталь”, де учасників ознайомили з виготовленням сиру, розповіли про їх різновиди та відправили бо броварні “Ципа” і презентували процес готування пива, розповівши всі його нюанси та тонкощі.

Враження учасників - всі учасники були задоволені та вражені роботою і сучасністю Ясінянської територіальної громади, найбільше враженими були муралом, сироварнею та броварнею, оскільки більшість з учасників були вперше ознайомлені з подібною роботою.

Цей захід проводився у рамках проєкту «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді», що здійснюється БФ «Центр громадських ініціатив» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар