На Рахівщині розпочалась робота над розвитком молоді в громаді

лютого 19 / 2023

У п‘ятницю, 17 лютого в креативному просторі «Креденц» відбулось перше засідання робочої групи з розробки Програми сприяння розвитку молоді у Ясінянській територіальній громаді, яка була створена Ясінянською селищною радою у рамках проєкту «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді», що реалізовується БФ «Центр громадських ініціатив» за пiдтримки USAID «ГОВЕРЛА».
Робоча група утворена з метою об'єднання зусиль представникiв громадськості, органiв мiсцевого самоврядування для ефективного розроблення та реалізації обґрунтованої молодiжної полiтики в громадi, врахування потреб молоді у Ясінянській територiальнiй громадi.
До робочої групи увійшли представники активної молоді, місцевої влади, депутатського корпусу, громадських організацій, представниця місцевого бізнесу та волонтерка з числа внутрішньо переміщених осіб.
Під час засідання учасники робочої групи обговорили стан молодіжної політики в громаді, узгодили подальший графік й план робочих засідань та наступні кроки щодо напрацювань програми.
Зокрема, з метою розвитку молодіжної політики, визначення потреб молоді та врахування їхньої думки при розробці програми, найближчим часом робочою групою буде створене опитування серед молоді громади, яке надасть можливість визначити потреби молоді та виявить ключові проблеми на шляху до їхнього розвитку.
Розвиток молоді в громаді важливий, адже, саме економічний, освітній, культурний, спортивний розвиток громади значною мірою залежить саме від молоді – відповідальної, думаючої, патріотичної, залученої до управлінських процесів.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар