На Закарпатті відзначено працівників водного господарства України (ФОТО)

червня 02 / 2023

День працівників водного господарства України – це професійне свято, що відзначається в першу неділю червня.

Воно було засноване згідно указу Президента України «Про День працівників водного господарства» № 226/2003 від 18 березня 2003 року.

Саме вода – це основа без якої неможливо уявити життя людини.

Тому працівники водного господарства, своєю щоденною, наполегливою працею прикладаючи всі зусилля для збереження, відтворення та раціонального використання водних ресурсів, вносять вагомий внесок задля забезпечення наступних поколінь якісною водою.

Напередодні Дня працівників водного господарства колектив Берегівського МУВГ дружно зібрався в конференц-залі управління, щоб відзначити найкращих працівників управління, які багаторічною і сумлінною працею внесли свій вклад в розвиток водного господарства.

Враховуючи вагомий внесок працівників водного господарства в розвиток всіх галузей економіки, поліпшення екологічних і соціальних умов життя населення, працівники отримали масу теплих і щирих привітань, як від колег, так і від представників державних структур.

З вітальними словами до колективу управління звернувся в.о. начальника Берегівського МУВГ- Василь Турянин, який подякував колективу за кропітку, щоденну і сумлінну працю та нагородив почесними грамотами за багаторічну і професійну діяльність найкращих працівників управління
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар