Сьогодні Перечину виповнюється 624 роки

травня 26 / 2023
Сьогодні Перечину виповнюється 624 роки ❤️

З Днем міста мешканців привітав Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА, звернувшись просто з будівлі Європарламенту у Брюсселі 🇺🇦🇪🇺

Масштабних святкувань через війну, звісно, не проводять, однак заплановані урочисті заходи з нагоди річниці заснування Перечина відбулися. У них узяв участь Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА.

За його словами, місто з перших днів повномасштабного вторгнення робило все, аби підтримати захисників, створити умови для проживання вимушених переселенців, забезпечити привабливе інвестиційне поле. Ця важлива робота єднає краян навколо спільної мети і сприяє боротьбі проти ворога.

Перечин до того ж був одним із перших, хто сформував підрозділ територіальної оборони: бійці 68-го батальйону впевнено захищають нашу незалежність 💪

Водночас свій фронт нині тримають і освітяни, спортсмени, волонтери та кожен, хто працює. Тож з нагоди дня міста Василь Іванчо вручив почесні грамоти ОВА директору Перечинської школи мистецтв Євгену Кулі й гідесі, громадській активістці Алісі Смирній.

💬 «Бажаю громаді й надалі розвиватися, рухатися тільки вперед і до перемоги! Щиро вірю, що завдяки нашим захисникам ювілей – 625 років – Перечин відзначить у вільній країні, яка здолала ворога», – додав Василь Іванчо.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар