Голова облради привітав випускників першого на Закарпатті Наукового ліцею із завершенням навчального року

травня 26 / 2023
Голова облради привітав випускників першого на Закарпатті Наукового ліцею із завершенням навчального року

Володимир Чубірко завітав на свято Останнього дзвоника в Ужгородський науковий ліцей Закарпатської обласної ради, де шкільний дзвоник востаннє пролунав для 135 випускників, із яких цьогоріч 20 медалістів: 14 золотих та 6 – срібних. Звертаючись до ліцеїстів, спікер облради насамперед подякував директорці ліцею Олені Іщенко та усьому педагогічному колективу за сумлінну і відповідальну щоденну роботу, за чітку організацію очного навчання у цей непростий час та високі результати учнів у всіх етапах наукових змагань.
Він запросив присутніх оплесками висловити вдячність нашим мужнім воїнам, які роблять усе можливе і неможливе, щоб діти могли під мирним небом навчатися, розвиватися, творити.
«У ці часи, які ми зараз проживаємо, пишеться історія нового світу, новітня сторінка героїчної боротьби нашого народу, котрий хоче щасливо жити на рідній землі, розбудовувати свою державу, будувати демократію, мати свободу, та головне – бути патріотами. І увесь цивілізований світ нас у цьому підтримує. Тож цінуйте цей час, добре навчайтеся, зростайте мудрими і працьовитими», – зазначив Володимир Володимирович та побажав ліцеїстам бути успішними, а випускникам – стати студентами найпрестижніших вишів.
Також ліцеїстів вітали: директор профільного департаменту ОВА Мар’яна Марусинець, педагоги, вихователі та батьки. Нагадаємо: у 2022 році відповідним рішенням облради перейменовано Ужгородську загальноосвітню спеціалізовану школу-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради - на Ужгородський науковий ліцей Закарпатської обласної ради.



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар