Новини Закарпаття

Віктор Микита - разом зі спецпризначенцями відпрацювали окремі напрямки програми другого курсу підготовки населення до національного спротиву


Сьогодні разом зі спецпризначенцями відпрацювали окремі напрямки програми другого курсу підготовки населення до національного спротиву, який можна буде опанувати в Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву.

Він буде доступний для тих, хто пройде перші три місяці навчання й матиме бажання отримати спеціальну підготовку. Для цього потрібно вже володіти базовим рівнем та визначитися зі спеціалізацією.

На другому курсі заняття проводитимуть бійці підрозділів Збройних сил, спецпризначенці СБУ, Національної поліції й інші.

Для навчання в Закарпатському обласному центрі підготовки населення до національного спротиву вже подали заявки понад 100 краян: чоловіки та жінки з усіх районів області, які виявили бажання отримати базові навички.

Продовжуємо вдосконалювати програму, матеріально-технічну базу і проводити набір до Центру. Разом вчимося захищати свої родини, території та незалежність України.

Стоїмо разом, плече до плеча!
Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!
Перейти на сайт