У Виноградівському МУВГ проведено навчання та атестацію з питань охорони праці для ІТР

травня 12 / 2023
У Виноградівському МУВГ проведено навчання та атестацію з питань охорони праці для ІТР

Навчання та систематичне підвищення рівня знань працівників Виноградівського міжрайонного управління водного господарства з питань охорони праці – один з основних принципів державної політики в галузі охорони праці, фундаментальна основа безпеки праці та необхідна умова вдосконалення управління охороною праці та забезпечення ефективної профілактичної роботи щодо попередження випадків виробничого травматизму,аварій, пожеж та дорожньо-транспортних пригод.

Керуючись вимогами Закону України Про охорону праці, Положенням про порядок проведення навчання і перевірку знань з охорони праці у Виноградівському МУВГ’’ та з метою підвищення рівня знань з питань охорони праці і попередження нещасних випадків на виробництві з 12.04.2023 по 12.05.2023 року комісією Виноградівського міжрайонного управління водного господарства було проведено навчання та перевірку знань з охорони праці, пожежної безпеки згідно затвердженого графіку для інженерно технічних працівників .

В ході атестації всі працівники показали досить високу підготовку з питань охорони праці, що і відображено у відповідному протоколі атестації. На черзі в управлінні проводитиметься атестація робітників з питань охорони праці.



Виноградівське МУВГ для Новин Закарпаття
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар