В Мукачеві відкрили простір для соціальної згуртованості громадянського суспільства: Інтеграційний Хаб (відео)

травня 09 / 2023
В Мукачеві відкрили простір для соціальної згуртованості громадянського суспільства: Інтеграційний Хаб (відео)

В Мукачеві відкрили простір для соціальної згуртованості громадянського суспільства з постраждалих та приймаючих громад. Проєкт презентували сьогодні у Центрі громадськості та національних культур.

Облаштувати хаб вдалося за майже пів року, за підтримки ГО «Маріупольська Спілка Молоді» за сприяння УВКБ ООН та Програми розвитку ООН за фінансової підтримки Європейського Союзу. У Мукачеві для всіх потребуючих свої двері відчинив інтергаційний хаб «Платформа спільних дій».

Разом з партнерами у центрі громадських культур вдалося створити простір, де громадяни з числа внутрішньо переміщених осіб матимуть змогу інтегруватися у місцеве суспільство. Реалізувати проєкт вдалося за підтримки влади, «Маріупольської спілки молоді» представництва УВКБ ООН у справах біженців та європейськими партнерами. Фінансово підтримали створення простору Європейський союз в межах програми ООН із відновлення та розбудови миру. Координатори проєкту подбали аби хаб був комфортним для всіх його учасників, а головне корисним для проведення дозвілля.

Хаб -це той простір, який надасть можливість для розвитку – зазначають партнери. Адже сьогодні провідним завданням є не лише забезпечити українців, з числа ВПО гуманітарними потребами, а й соціальними. Однією із переваг простору є безбар’єрність.

Загалом для громадян у хабі доступні студія звукозапису, КІМНАТА ДЛЯ КОВОРКІНГУ, приміщення для переговорів, а також простір для проведення дозвілля.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар