Патрульні підсумували результати весняного комісійного обстеження вулично-шляхової мережі

травня 05 / 2023
Патрульні підсумували результати весняного комісійного обстеження вулично-шляхової мережі

Із 30 березня до 30 квітня на території Закарпатської області, інспектори відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Закарпаття спільно з службою автомобільних доріг та комунальними підприємствами обстежували дороги, вулиці та залізничні переїзди.

Під час огляду особливу увагу звертали на стан покриття проїжджої частини, стан узбіч та тротуарів, дорожні знаки та залізничні організації.

Всі виявлені факти ямковості, колійності, відсутність або незаконне встановлення дорожніх знаків та інші недоліки поліцейські фіксували та притягнули до відповідальності порушників.

За результатами весняно-комісійного огляду патрульні відділу безпеки дорожнього року видали 6️⃣0️⃣ вимог (приписів) на усунення порушень правил, норм та стандартів щодо утримання вулично-дорожньої мережі. 3️⃣6️⃣ постанов склали на посадових осіб за ч. 1 ст. 140 (Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд,) та 3️⃣ протоколи за ст. 188-28 (невиконання вимог (приписів) виданих попередньо) КУпАП.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар