53 територіальні громади Закарпаття мають позитивний темп росту фактичних надходжень у порівнянні з першим кварталом минулого року

квітня 22 / 2023
⚡ 53 територіальні громади Закарпаття мають позитивний темп росту фактичних надходжень у порівнянні з першим кварталом минулого року.

Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА повідомив, що найкращі показники за приростом за три місяці до факту минулого року продемонстрували Кольчинська, Оноківська й Верхньокоропецька ТГ.

Водночас найбільше надходжень цьогоріч традиційно в Мукачівської та Ужгородської громад – 563,9 млн грн і 418,3. Теж хороші показники у Хустської, Виноградівської, Берегівської, Холмківської ТГ: до їхніх бюджетів надійшло понад 50 млн грн.

📍 З 64 територіальних громад області планові показники виконали 52. Більшість з тих, хто не досягнув визначеного показника, мають більше як 90% виконання. Заступник голови ОВА висловив сподівання, що в наступному кварталі ці громади зможуть виконати план.

💬 «Збільшення надходжень до бюджетів пов’язані з низкою факторів, зокрема сплатою ПДФО релокованим бізнесом та військовими. Вдячні кожному, хто сумлінно сплачує податки.

Завдяки цьому наші громади зможуть спрямовувати кошти на посилення матеріально-технічного забезпечення наших захисників, допомагати родинам полеглих героїв, приймати програми підтримки підприємців, молоді, тих, хто перебуває в скрутних обставинах, та інших», — наголосив Василь Іванчо.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар