У Києві за участю Президента України та Генсека НATO проходить Міжнародний саміт міст та регіонів

квітня 21 / 2023

Голова Закарпатської облради Володимир Чубірко та голова ЗОВА Віктор Микита долучилися до проведення Міжнародного саміту міст та регіонів за ініціативи Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Також на форум запрошений Генсек НАТО Єнс Столтенберг.
До присутніх звернувся Президент України Володимир Зеленський.
Серед учасників: очільники громад та регіонів з різних країн-партнерів України, представники Комітету регіонів ЄС, Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, Національної асоціації муніципалітетів Данії та ін.
Сьогодні, у другий день Саміту, на дискусійних панелях учасники заходу обговорять реінтеграцію українських територій, подолання гуманітарних викликів, відновлення життєдіяльності громад. Також порушать питання розмінування та інноваційного розвитку територій.
«Делегація Закарпаття на Міжнародному саміті міст і регіонів «Партнерство задля перемоги» у Києві. Головна тема зібрання – відбудова України. Пишаюсь нашою командою. Маємо що продемонструвати і поділитися досвідом з іншими регіонами. Після Перемоги будемо разом відновлювати і розвивати європейську Україну», – коментує на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук Володимир Чубірко.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар