133 працівники одного з критично важливих підприємств області заброньовані від призову на військову службу

квітня 14 / 2023

133 працівники одного з критично важливих підприємств області заброньовані від призову на військову службу. Про першу позитивну відповідь від Мінекономіки після погодження Генштабом повідомив Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА.
«Відповідно ця компанія вже пройшла всі етапи і є прикладом того, що механізм – дієвий, все працює безперебійно», – зазначив Василь Іванчо.
Загалом комісія схвалила заявки 65 підприємств, установ, організацій на визнання їх критично важливими для економіки та життєдіяльності Закарпаття.
Суб’єкти господарювання, звернення котрих погодили, вже подають списки 50% військовозобов’язаних працівників для опрацювання та направлення до Генштабу.
«Це важливо для того, щоб організації могли працювати, виготовляти продукцію, надавати освітні чи медичні послуги, сплачувати податки й підтримувати наші Збройні сили», – підкреслив заступник голови ОВА.
Також Василь Іванчо нагадав, що алгоритм подання заявки можна знайти за посиланням 👉 https://bit.ly/3F9CWco, і додав, що саму процедуру планують цифровізувати вже найближчим часом.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар