На Закарпатті ще 11 підприємств, установ та організацій невдовзі зможуть забронювати від призову 50% своїх військовозобов’язаних працівників

березня 19 / 2023

✔️ На Закарпатті ще 11 підприємств, установ та організацій невдовзі зможуть забронювати від призову 50% своїх військовозобов’язаних працівників. Їхні заявки на визначення критично важливими для економіки погодили на засіданні комісії.

За словами Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА, загалом упродовж місяця відповідні позитивні рішення прийняли щодо майже 40 суб’єктів господарювання.

Завдяки цьому найближчим часом вони подаватимуть документи та списки для бронювання спеціалістів, від яких залежить стабільність роботи тієї чи іншої установи.

💬 «Варто зауважити, що ще кілька представників бізнесу й організацій зараз визнані важливими для функціонування громади, тобто відповідають одному з обов’язкових трьох критеріїв. За їхніми словами, для визнання критично важливими для економіки Закарпаття вони звертатимуться за результатами наступного звітного кварталу, оскільки у цьому піднімають розмір заробітної плати до необхідного рівня», — підкреслив Василь Іванчо.

Ознайомитися із деталями, критеріями й етапами та завантажити зразок заяви можна за посиланням 👉 https://bit.ly/3F9CWco, а переглянути запис із зустрічі із суб’єктами господарювання тут 👉 https://youtu.be/Nn5GOSa14ts
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар