Агенція регіонального розвитку Закарпатської області оголошує конкурс

квітня 10 / 2023


👤🔎 Агенція регіонального розвитку Закарпатської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора АРР.

З умовами Конкурсу можна ознайомитися за посиланням 👉 https://bit.ly/3KqiXrL

Конкурс проводиться відповідно до Положення про установу «Агенція регіонального розвитку Закарпатської області» та Положення про Наглядову раду Установи на основі чинного Положення про порядок і умови конкурсного відбору на посаду директора АРР в умовах воєнного стану.

Конкурс проводиться у 2 етапи.

На 1-му етапі, який триватиме з 10 по 19 квітня 2023 року (10 календарних днів), претенденти на посаду директора АРР в електронному форматі подають пакет необхідних матеріалів, надсилаючи їх на електронну скриньку zakarpatya@ukr.net на ім'я Конкурсної комісії АРР.

На 2-му етапі, який триватиме у період з 20 по 25 квітня 2023 р., Конкурсна комісія проводитиме співбесіди з претендентами, які належним чином та відповідно до чинних вимог оформили своє подання. Після цього Конкурсна комісія проведе окреме засідання, де шляхом таємного голосування визначать кандидатуру претендента, якого буде затверджено директором АРР Закарпатської області терміном на 3 (три) роки.

Вимоги до пакета матеріалів претендентів на посаду директора АРР, що подаються на Конкурс, і до віку та кваліфікаційно-освітнього рівня претендентів наведені у додатках.

Додаток. Вимоги до претендента ( .docx , 15.08 Кб )

Додаток. Вимоги до мотиваційного листа ( .docx , 14.73 Кб )

Консультації з технічних питань щодо оформлення подань претендентами надаються в електронному форматі на e-mail: zakarpatya@ukr.net з 10 по 19 квітня 2023 року.

Наглядова рада

Установи АРР Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар