Володимир Чубірко: "Працівники СБУ з перших днів повномасштабної війни провели на Закарпатті десятки блискучих спецоперацій..."

березня 24 / 2023
🇺🇦 Володимир Чубірко: "Працівники СБУ з перших днів повномасштабної війни провели на Закарпатті десятки блискучих спецоперацій..."

На цьому сьогодні напередодні професійного Дня Служби безпеки України, вітаючи разом з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою представників обласного управління цієї структури, наголосив голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко.

"Сьогодні, коли Україна постала перед викликом збройної агресії російської федерації, працівники СБУ виявляють свої найкращі професійні здібності, виконуючи спеціальні завдання не тільки всередині країни, але і в тилу ворога.
Усі ми з приємністю читаємо щоранку новини про підпали чи вибухи на росії, часто навіть не здогадуючись, хто за цим всім стоїть і чого вартують такі інциденти.
[center]
Знаю, що на Закарпатті працівники СБУ з перших днів повномасштабної війни провели десятки блискучих спецоперацій зі знешкодження диверсій, випередження роботи протиправних угруповань, ворожих поплічників, агентів російських спецслужб, метою яких було посіяти розбрат в нашому краї, передати ворогу інформацію щодо розташування об’єктів критичної інфраструктури.
Дякую за вашу сумлінність і відданість справі.
Щиро Бажаю надалі міцно стояти на сторожі істини, професійно виконувати свій обов’язок. Сімейного благополуччя і переможної весни вам!", - звернувся до працівників СБУ голова облради.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар