На Рахівщині у жінок розпочався активний сезон схуднення

березня 24 / 2023

Нарешті прийшла довгоочікувана весна, на яку так всі довго чекали. Всі поскидали зимові куртки, теплі светри, і одразу стало помітно хто скільки набрав у вазі. Як жінки зазвичай між собою жартують, у кожної з’явилося рятувальне коло, чи обруч на животі та по боках. Та на Рахівщині жінки добре знають що з приходом весни, починається сезон схуднення. І мова йде не про нову дієту або чудо-препарати, які дозволяють худнути, вживаючи банош та кулешу зі шкварками. Якщо стрілка на вагах злітає до понаднормових рисок, а в гардеробі усі речі завузькі, жінки добре знають пора брати своє здоров’я у свої ж руки.


Весна це значить, більше руху – робота на подвір’ї, у городі. Беремося за граблі й починаємо чистити свої “сотини”. Копаємо городи. Обкопуємо малину, смородину та інші кущі. Всі дерева, кущі, квіти удобряємо гноєм. Працюємо у поті чола не покладаючи рук, та не шкодуючи себе. Ми худнемо від активної праці, сідаємо на велосипеди, за дітьми у школу, на роботу, у магазин, всюди на велосипеді. Жінки Рахівщини не біжать у спортзал вони біжать в городи, сади, та подвір’я -розповідає пані Оля

Безперечно, для схуднення потрібно змінити звичайний раціон. Зараз усюди говіння – піст. У нас на Рахівщині ми цього дотримуємося дуже строго. Ми не їмо м’ясо, рибу, яйця, молоко. Курити й пити алкогольні напої – заборонено також. Дозволена тільки рослинна їжа (фрукти, овочі, сухофрукти), соління (квашена капуста, солоні та мариновані огірки), сухарі, сушки, чай, гриби, горіхи, хліб чорний і сірий, киселі, каші на воді.

Таке харчування та важка праця вже скоро показує результат кожній жінці, – додала Оля

Також, що дуже важливо у цій справі, це пити вдосталь води, та гарно висипатися.

Жінки з Рахівщини дуже працьовиті та терплячі, і знають що тяжка праця, правильне харчування, відпочинок – сон, та вживання вдосталь води, покажуть свій результат. Головне не бути лінивим. І вже скоро тримається гарний результат.

Будьте любимі, худніть із задоволенням, та любіть.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар