Заступника керівника поліції Закарпаття Романа Уса та підполковника поліції Ігоря Шимоняка Президент України відзначив державними нагородами

березня 20 / 2023


Заступника керівника поліції Закарпаття Романа Уса та підполковника поліції Ігоря Шимоняка Президент України відзначив державними нагородами🇺🇦

Указом Президента України №161/2023 заступника начальника ГУНП в Закарпатській області – полковника поліції Романа Уса нагороджено орденом Данила Галицького.

Відповідно до цього ж Указу орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено підполковника поліції, начальника Сектору міжнародного поліцейського співробітництва поліції Закарпаття Ігоря Шимоняка.

Із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Роман Ус та Ігор Шимоняк віддано стоять на захисті своєї держави у складі зведеного батальйону Нацполіції «Захід». Вони разом з побратимами несуть службу в найгарячіших точках фронту і відправилися туди без жодних вагань. Обидва мають бойовий досвід захисту Батьківщини ще з 2014 року.

Поліцейські є гідним прикладом офіцерів, людей невичерпної енергії, стійкості духу та нескореності.

Нагороди присвоєні відданим захисникам свого народу за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові.

Вітаємо полковника поліції Романа Уса та підполковника поліції Ігоря Шимоняка з нагородами! Пишаємося їхнім героїзмом, бойовими здобутками та відданістю Україні та її народу!

Слава Україні! Героям слава!
Перемога за нами!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар