Закарпаття отримало чергову партію гуманітарної допомоги від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)

лютого 24 / 2023
🤝 Закарпаття отримало чергову партію гуманітарної допомоги від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Сьогодні це 59 бойлерів і 165 обігрівачів.

Електричну техніку спрямують у заклади соціальної сфери області та центри розміщення вимушених переселенців, повідомив Петро Добромільський - заступник голови Закарпатської ОДА.

«Тепло і затишок – це базові потреби людини, де б вона не була. Жити, навчатися, отримувати послуги кожен має в належних умовах. Разом із партнерами дбаємо про комфорт і безпеку в соцустановах нашого краю, зокрема й в осередках, де мешкають внутрішньо переміщені родини з дітьми», – підкреслив заступник очільника ОВА.

За його словами, завдяки такій підтримці Дитячого фону ООН, зокрема, понад триста вимушених переселенців проживатимуть тепер у комфортніших умовах.

Бойлери об’ємом 100 л та обігрівачі потужністю 2800 Вт отримають дитсадки, школи, гуртожитки, амбулаторії і центри розміщення вимушених переселенців у 14 громадах Закарпаття. Водонагрівачі у всіх осередках планують встановити упродовж трьох тижнів.

Петро Добромільський подякував партнерам за таку важливу й необхідну допомогу, а також висловив сподівання на подальшу співпрацю і підтримку.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар