Закарпатських поліцейських, які в складі загону «Захід» дають гідну відсіч ворогу на Донеччині, відвідали керівники нашої обласної військової адміністрації

лютого 05 / 2023
Закарпатських поліцейських, які в складі загону «Захід» дають гідну відсіч ворогу на Донеччині, відвідали керівники нашої обласної військової адміністрації 🇺🇦

Голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита разом зі своїм заступником Ігорем Шинкарюком відвідали у Бахмуті Донецької області наших колег у складі зведеного загону Національної поліції України «Захід». Під керівництвом заступника командира батальйону, заступника начальника Головного управління Нацполіції в Закарпатській області полковника Романа Уса вони несуть службу та протистоять ворогу.

Окрім передачі нашим бійцям необхідних технічних засобів, керівники області поспілкувалися з закарпатськими бійцями, додали їм бойового духу, розповіли як закарпатці щиро вболівають та пишаються своїми земляками, які боронять наші території на сході країни.

У відповідь закарпатські поліцейські подарували Віктору Микиті бойовий прапор свого підрозділу.

Наші колеги щоденно показують свою вірність українському народові та свою віру в майбутнє України. Український поліцейський – це захист та опора для кожного українця.

ВІДЕО ТУТ ▶️


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар