На Закарпатті за сприяння французьких благодійників створять ще один дитячий будинок сімейного типу

лютого 03 / 2023
💛👨‍👩‍👧‍👦 На Закарпатті за сприяння французьких благодійників створять ще один дитячий будинок сімейного типу.

Родина з 10 дітьми з Берегівського району готова взяти на виховання дітей-сиріт, однак для цього вона потребує просторий та зручний будинок. Про це повідомив Петро Добромільський - заступник голови Закарпатської ОДА під час зустрічі з представниками міжнародного фонду AIDOCEAN (м. Тулон).

Своєю чергою закордонні партнери запропонували допомогти сім’ї з придбанням та облаштуванням житла. Закарпатська ОВА забезпечить координацію між сторонами і сприятиме реалізації проєкту.

💬 «Небайдужі краяни попри війну готові приймати дітей у родини, ділитися своїм теплом і турботою. Намагаємося максимально підтримати такі ініціативи, надаючи батькам комплексну допомогу: організовуємо навчання та супроводжуємо на всіх етапах створення й функціонування ДБСТ», – підкреслив Петро Добромільський.

🤝 За його словами, міжнародний фонд AIDOCEAN від початку повномасштабного вторгнення допомагає жителям Закарпаття і вимушеним переселенцям харчовими наборами, засобами гігієни, медикаментами тощо. Зокрема, днями партнери передали 10 потужних генераторів у соціальні заклади однієї з громад Берегівщини.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар