Благодійники візьмуться за оновлення Тур'я-Реметівського психоневрологічного інтернату

січня 27 / 2023


Відповідний договір про надання благодійної допомоги у натуральній формі сьогодні з ініціативи депутата облради Петра Добромільського підписали БО «Благодійний фонд «Восток-СОС», яка виконуватиме роботи, та Закарпатська обласна рада (як власник приміщень), КУ «Управління спільною власністю територіальних громад» Закарпатської облради і КУ «Тур'я-Реметівський психоневрологічний інтернат», що перебуває на балансі облради.
Договір передбачає здійснення комплексу відновлювальних робіт та придбання обладнання у психоневрологічному диспансері в Ужгородському районі в с. Тур’ї Ремети по вул. Малій, 16.
Представник організації Євген Головеневський розповів, що фонд «Восток-СОС» з часу війни евакуював із прифронтових територій понад 40 тис українців з них — понад 3 тисячі осіб з інвалідністю та осіб з обмеженими можливостями. Наразі, окрім згаданої ініціативи, фонд опікується українцями, яких було переселено у село Нересниця Тячівського району. Петро Добромільський - заступник голови Закарпатської ОДА

Пресслужба Закарпатської обласної ради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар