Новини Закарпаття

Ясінянська територіальна громада отримала нові два генератори, які слугуватимуть жителям громади та внутрішньо переміщеним особам

Ясінянська територіальна громада отримала нові два генератори, які слугуватимуть жителям громади та внутрішньо переміщеним особам.

Через ракетні обстріли енергетичної інфраструктури України у Ясінянській громаді часто впроваджується графік погодинних вимкнень споживачів від електропостачання.

Відтепер жителі громади та ВПО зможуть зарядити свої телефони, універсальні мобільні батареї, ноутбуки та іншу портативну електроніку у спеціально обладнаному центрі з електрикою для цивільного населення, що знаходиться в приміщенні Ясінянської міської лікарні (смт Ясіня, вул. Коцюбинського, 25).

Ясінянська селищна рада облаштувала приміщення, де будь-хто може прийти і безкоштовно зарядити електронні пристрої.

Генератори забезпечуватимуть безперешкодний доступ мешканців та ВПО до електропостачання, навіть у разі його повного вимкнення. Це дозволить не втратити доступ до зв’язку для роботи та спілкування з рідними.

Дякуємо керівнику Програми «U-LEAD з Європою» Микола Сюсько, за систематичну експертну допомогу Ясінянській громаді та фонду IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives. Добрі справи не залишаються непоміченими, впевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Невідкладна допомога для громад відбувається в рамках реалізації проєкту ZMINA_2_0 фонду IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives за фінансової підтримки Європейського Союзу.

#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForward
Перейти на сайт