Ясінянська територіальна громада отримала нові два генератори, які слугуватимуть жителям громади та внутрішньо переміщеним особам

січня 19 / 2023
Ясінянська територіальна громада отримала нові два генератори, які слугуватимуть жителям громади та внутрішньо переміщеним особам.

Через ракетні обстріли енергетичної інфраструктури України у Ясінянській громаді часто впроваджується графік погодинних вимкнень споживачів від електропостачання.

Відтепер жителі громади та ВПО зможуть зарядити свої телефони, універсальні мобільні батареї, ноутбуки та іншу портативну електроніку у спеціально обладнаному центрі з електрикою для цивільного населення, що знаходиться в приміщенні Ясінянської міської лікарні (смт Ясіня, вул. Коцюбинського, 25).

Ясінянська селищна рада облаштувала приміщення, де будь-хто може прийти і безкоштовно зарядити електронні пристрої.

Генератори забезпечуватимуть безперешкодний доступ мешканців та ВПО до електропостачання, навіть у разі його повного вимкнення. Це дозволить не втратити доступ до зв’язку для роботи та спілкування з рідними.

Дякуємо керівнику Програми «U-LEAD з Європою» Микола Сюсько, за систематичну експертну допомогу Ясінянській громаді та фонду IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives. Добрі справи не залишаються непоміченими, впевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Невідкладна допомога для громад відбувається в рамках реалізації проєкту ZMINA_2_0 фонду IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives за фінансової підтримки Європейського Союзу.

#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForward
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар