Ціни на оренду нерухомості в Закарпатті повертаються до реальних

січня 15 / 2023

Протягом останніх місяців з’явилося більше пропозицій щодо оренди квартир. Знизився попит через меншу кількість вимушених переселенців. Вартість оренди однокімнатної квартири в середньому від 12 тисяч. Ще 2 місяці тому таких пропозицій було досить мало.

Ціни за двокімнатну квартиру – від 18 до 20 тисяч. В порівнянні з першими місяцями війни, внутрішньо-переміщені особи легше знаходять прийнятну пропозицію, відповідно до своїх доходів.

Ринок оренди квартир в Ужгороді змінився протягом останніх місяців – з’явилося більше пропозицій, а попит став меншим. Ціни різні – орендарі вважають, що все залежить від добросовісності орендодавця. Житло за прийнятну ціну знайти можна, стверджують гості міста. Хоч через війну вартість оренди дещо зросла, проте, сума несуттєва. Умови та вартість орендування житла в Ужгороді різна. Комусь щастить знайти підходящу пропозицію одразу, в інших виникають проблеми. В порівнянні з минулим роком – вартість оренди зросла, через війну.

Попит знизився через меншу кількість вимушених переселенців. Ціна на нерухомість в Ужгороді зросла. В середньому, в новобудовах пропозиції в середньому від 900 доларів за квадрат.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар