В Ужгороді попрощалися із загиблим захисником Олексієм Візенком

січня 14 / 2023


Життя ще одного захисника з Ужгорода забрала жорстока війна – сьогодні, 14 січня, віддали шану та попрощалися зі старшим лейтенантом Олексієм Візенком.

Олексій Миколайович Візенко народився 22 квітня 1974 року у Нікополі Дніпропетровської області. Закінчив Таврійську державну агротехнічну академію,здобув вищу освіту інженера-механіка. Під час навчання у цьому виші також навчався на військовій кафедрі за напрямом «командир інженерно-саперного взводу інженерно-саперних військ».

3 січня 2023 року у жорстокому бою біля Соледару Донецької області заступник начальника першої прикордонної застави з персоналу прикордонної комендатури швидкого реагування №1 1 Прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України, старший лейтенант Олексій Візенко загинув, захищаючи територіальну цілісність, суверенітет та незалежність України, вірний військовій присязі та українському народу.

На набережній Незалежності священники відслужили заупокійну Літургію. Провести Героя в останню путь прийшли багато ужгородців, рідні, друзі, знайомі Олексія, військовослужбовці, заступник міського голови Вадим Борець.

Було зачитано і пам’ятний лист на знак глибокої вдячності за жертовне служіння у лавах Збройних Сил України від Головнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного.

Потім траурна хода пройшла до Пагорба Слави – тут українського воїна-захисника поховали із усіма військовими почестями.

В Олексія Візенка залишилася дружина та двоє синів.

Низький уклін та вічна пам’ять Герою!



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар