Новини Закарпаття

Поліцейські Мукачева долучилися до донорської здачі крові, щоб допомогти тим, хто цього потребує


Працівники поліції Мукачева вкотре прийшли до Центру переливання крові, щоб долучитися до порятунку людей. Щоразу стає донором і одна з поліцейських, яка має рідкісну групу крові

Поліцейські, серед яких працівники різних служб поліції Мукачева, прийшли сьогодн в місцевий Центр переливання крові. Дехто з них вже не вперше долучається до донорства.

Пройшовши ретельну перевірку медиків, поліцейські з різними групами крові «діляться» нею, щоб допомогти рятувати життя та здоров’я інших. Після традиційної процедури відбору крові поліцейські відновлюють сили за чашкою солодкого чаю зі смаколиками.

Серед донорів сьогодні знову – і Мар’яна Захарова, старший інспектор сектору кадрового забезпечення Мукачівського районного управління поліції.

«В мене доволі рідкісна – третя група крові. Окрім таких планових візитів поліцейських до центру переливання крові, я навідуюся сюди і в інших випадках, коли є гостра необхідність, про яку мені повідомляють медики. З ними я завжди на зв’язку. Я рада долучитися до числа донорів, бути корисною в таких надважливих випадках, коли йдеться про порятунок чийогось здоров’я чи навіть життя», –наголосила поліцейська.
Перейти на сайт