Поліцейські Мукачева долучилися до донорської здачі крові, щоб допомогти тим, хто цього потребує

грудня 27 / 2022

Працівники поліції Мукачева вкотре прийшли до Центру переливання крові, щоб долучитися до порятунку людей. Щоразу стає донором і одна з поліцейських, яка має рідкісну групу крові

Поліцейські, серед яких працівники різних служб поліції Мукачева, прийшли сьогодн в місцевий Центр переливання крові. Дехто з них вже не вперше долучається до донорства.

Пройшовши ретельну перевірку медиків, поліцейські з різними групами крові «діляться» нею, щоб допомогти рятувати життя та здоров’я інших. Після традиційної процедури відбору крові поліцейські відновлюють сили за чашкою солодкого чаю зі смаколиками.

Серед донорів сьогодні знову – і Мар’яна Захарова, старший інспектор сектору кадрового забезпечення Мукачівського районного управління поліції.

«В мене доволі рідкісна – третя група крові. Окрім таких планових візитів поліцейських до центру переливання крові, я навідуюся сюди і в інших випадках, коли є гостра необхідність, про яку мені повідомляють медики. З ними я завжди на зв’язку. Я рада долучитися до числа донорів, бути корисною в таких надважливих випадках, коли йдеться про порятунок чийогось здоров’я чи навіть життя», –наголосила поліцейська.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар