2022 рік для Ясінянської громади став важливим

грудня 24 / 2022

2022 рік для Ясінянської громади став важливим, адже протягом нього вдалося зробити ремонт у одній з найвисогірніших лікарень області. Медичний заклад з перших днів повномасштабного вторгнення росії був прихистком для ВПО. Саме через це ремонтні роботи дещо затягнулися. Але наразі тут все на завершальному етапі. Ясінянська міська лікарня – одна з найвисокогірніших в області.

Протягом поточного року в медичному закладі вдалося розпочати реалізацію важливих проєктів з її відновлення. Пацієнтам тут надають вторинну спеціалізовану медичну допомогу. Працює також стаціонар. Крім того, медичний заклад з перших днів повномасштабного вторгнення росії став прихистком для ВПО.

До кінця поточного року тут планують завершити ремонт станції екстреної медичної допомоги. Реконструкція пункту постійного базування бригад екстреної медичної допомоги – вже на завершальному етапі. Населення Ясінянської громади нараховує майже 20 тисяч осіб. Давно потребував ремонту і аварійний дах медичної установи. Реконструкція покрівлі основного корпусу проведена за сприяння очільника області.

Крім цього, важливим питанням став розподіл авто. Покращення якості надання медичних послуг – не просте, але важливе завдання, тому успішно реалізовані проекти в цьому напрямку, чи то реконструкція приміщення, чи розширення спектру медичних послуг – стануть позитивним кроком для покращення життя жителів громади.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар