Харчують дітей у освітніх закладах (відео)

листопада 24 / 2022

Харчують дітей у освітніх закладах Тур’є-Реметівської громади повноцінно! Попри складну ситуацію в країні, намагаються збалансувати раціон, аби малеча отримувала все необхідне для розвитку організму.

У сільський бюджет на цей рік для шкіл закладено 35 гривень на обід 1 особи, у дитячих садочках триразове коштує – 60 . Перше, друге і компот, а на додачу ше й фрукт – таким смачним обідом, як удома, годують учнів у їдальні Порошківської школи. Готують кухарі тут з любов’ю. Меню розроблене на 4 тижні. Порошківська школа – найбільша у всій Тур’є-Реметівській громаді.

Тут навчається понад 1200 учнів. Закупівля продуктів здійснюється централізовано. Освітні заклади подають заявки у відділ освіти сілської ради щодо кількості учнів, яких треба харчувати.

Що стосується садочків громади , де майже 4 сотні вихованців – то тут вартість триразового харчування дитини на день ззігдно із програмою на 2022 рік – 60 гривень . 50 гривень вже з наступного року буде коштувати харчування учнів – такі кошти заклали у сільский бюджет на 2023 рік. Планують за ці гроші покращити якість страв.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар