Збільшення розміру щомісячних стипендій для кращих спортсменів Ужгорода та багато іншого серед рішень виконкому

листопада 24 / 2022

Із 2023 року щомісячні стипендії для 15 кращих спортсменів Ужгорода у 2023 року збільшать – із 2 тис. грн до 3 тис. грн. Таке рішення ухвалили під час засідання виконкому. У зв’язку із цим члени виконкому затвердили новий Порядок виплати щомісячних стипендій Ужгородської міської ради кращим спортсменам міста.

Також на засіданні виконкому погодили збільшення розмірів одноразових грошових винагород Ужгородської міської ради кращим спортсменам і тренерам Ужгорода – залежно від рангу змагань.

Підтримали й проєкт рішення про демонтаж символів комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) режимів у межах меморіального комплексу Пагорб Слави в Ужгороді. Згідно з прийнятим рішенням мають завершити роботи із демонтажу комуністичної символіки, зокрема демонтувати барельєф із обеліска біля тріумфальної арки – «барельєф радянських солдатів» та усунути/демонтувати радянську символіку на обелісках.

Також члени виконкому сьогодні на засіданні:

- затвердили новий склад комісії з питань реалізації державної регуляторної політики та положення про неї;

- погодили розрахунок вартості платних освітніх послуг з проведення вебінарів, практичних семінарів, тренінгів, майстер-класів за годину, які проводяться комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ужгородської міської ради, у розмірі 248,10 грн. за одну годину;

- затвердили граничні норми витрат на придбання призів для нагородження переможців, призерів, учасників спортивних змагань різних рівнів та відзначення кращих спортсменів, тренерів та ветеранів спорту до визначних дат за високі спортивні досягнення та інші видатки, не заборонені чинним законодавством України;

- затвердили громадську комісію з розгляду житлових питань у новому складі;

- погодили укладання чотирьох договорів найму жилових приміщень.

Крім того, підтримані сьогодні рішення виконкому стосувалися видачі службових ордерів, прийняття на квартирний облік, приватизації державного житлового фонду, а також питання визначення місця проживання дитини, влаштування дітей до Чинадіївського дошкільного навчального закладу (дитячого будинку) інтернатного типу; надання дозволів на вчинення правочинів про відчуження та набуття майна, право власності на яке або право користування яким мають діти; погодження на виїзд дітей за межі України тощо.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар