На Тячівщині у Дубівській селищній раді відбулася позачергова сесія

листопада 22 / 2022
На Тячівщині у Дубівській селищній раді відбулася позачергова сесія

21 листопада відбулося засідання 17 позачергової сесії восьмого скликання Дубівської селищної ради. У залі були присутні 18 з 26 депутатів.

Розпочав зібрання селищний голова Денис Каганець, який привітав присутніх з Днем Гідності та Свободи та закликав колег пам’ятати та шанувати тих героїв, які ціною власного життя відстоювали незалежність та демократичні цінності України. Депутати заспівали Гімн України.

Затим головуючий ознайомив присутніх з порядком денним та надав слово голові Молодіжної ради Віталію Горбею. Він від імені ініціативної групи презентував ескіз муралу, який створено за мотивами ескізу юних художників, що у 2021 році брали участь у арт-події до Дня Незалежності України у межах проєкту “Molod inUA” програми «Мріємо та діємо», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Віталій Горбей пояснив символи, що зображені на ескізі, та повідомив, що у межах програми такий малюнок буде створено на стіні Дубівської гімназії №2. Аудиторія схвалила мурал і підтримала молодь у прагненні покращувати вигляд громади.

Затим для ведення протоколу сесії депутати обрали секретарем засідання депутата Марію Носу та перейшли до розгляду інших питань. Зокрема, внесли зміни до бюджету і спрямували 100 тис. грн. з місцевого бюджету обласному бюджету Херсонської області на проведення аварійно-відновлювальних робіт на пошкоджених внаслідок бойових дій об’єктів житлової та іншої інфраструктури деокупованих територій.

Затим прийняли рішення про дострокове припинення повноважень депутата Дубівської селищної ради Мирослави Грежинець у зв’язку з поданою заявою, тож визнано обраним депутатом в єдиному виборчому окрузі Івана Шкиндю, який є наступним за черговістю кандидатом у депутати у виборчому списку місцевої організації політичної партії «Рідне Закарпаття».

Також внесено зміни до структури та чисельності працівників апарату ради та її виконавчих органів Дубівської селищної ради, ввівши спеціаліста з енергоменеджменту до відділу земельних ресурсів, архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства.

Депутати прийняли положення про порядок найменування (перейменування) вулиць, провулків, площ, парків, скверів, мостів, розташованих на території Дубівської селищної територіальної громади.

А наприкінці засідання розглянули земельні питання та прийняли ряд рішень.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар