Закарпатський військовий ліцей-інтернат змінив назву

листопада 04 / 2022

У ході пленарного засідання 8-ї сесії облради депутати прийняли рішення про перейменування «Закарпатського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Красного поля Закарпатської обласної ради» на Закарпатський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Красного поля Закарпатської обласної ради (скорочене найменування – Закарпатський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою).
Зазначене рішення дасть змогу привести установчі документи закладу освіти у відповідність до вимог чинного законодавства.
Довідково
Навчання у Закарпатському обласному ліцеї-інтернаті спрямоване на виховання не тільки сильних та здорових, але й всебічно розвинених юнаків, які хочуть присвятити своє подальше життя службі у Збройних Силах України. Ліцей застосовує сучасні методи виховання з поглибленим вивченням програми "Захист Вітчизни".
Готуючи майбутніх кандидатів до вступу у вищі військові навчальні заклади, ліцей дає змогу отримати глибокі знання військових предметів вихованцям, які стають кадровою основою Збройних сил України.
Пресслужба Закарпатської обласної ради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар