Гуманітарну допомогу цього тижня продовжили надавати переселенцям у "Совиному гнізді"

жовтня 29 / 2022

В ужгородському центрі гуманітарної допомоги «Совине гніздо» цього тижня, як і зазвичай, видавали набори для вимушених переселенців, які знайшли прихисток і зареєстровані як ВПО в нашому місті.

Зокрема, в понеділок видавали гігієнічні набори, а для жінок – ще й креми для догляду за обличчям від НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team .

У день матері і дитини, який традиційно проводять у вівторок, можна було отримати необхідні речі для малят до 3 років, дитяче харчування, одяг, іграшки тощо. Волонтери сформували пакунки відповідно до індивідуальних потреб, з якими зверталися батьки.
У середу видавали спальну білизну, ковдри, подушки. У четвер за підтримки Благодійна організація "Благодійний фонд "Постраждалі діти війни" – 100 продуктових наборів для тих ВПО, які ще жодного разу не отримували в «Совиному гнізді» цей вид допомоги.

Гуманітарну допомогу надавали завдяки підтримці PDUM Partnerschaft Deutschland-Ukraine/Moldova e. V.
За подальшими реєстраціями на отримання наборів, кожен вид яких видається одноразово, стежте на фб-сторінці та в телеграмі центру «Совине гніздо».

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар