Закарпатці, котрі хочуть звернутися до керівництва та депутатів облради, можуть скористатися «електронною приймальною»

жовтня 27 / 2022

У відповідь на численні коментарі краян щодо проблем із потраплянням до адміністративної будівлі Закарпатської обласної ради, повідомляємо, що ваш час та гроші на дорогу до Ужгорода можна зекономити, скориставшись «електронною приймальною».
Відповідна функція діє на офіційному сайті Закарпатської обласної ради https://zakarpat-rada.gov.ua/ Вона створена для додаткової комунікації між керівництвом обласної ради, депутатами та виборцями.
Натиснувши на відповідне поле «запитай у депутата», ви переходите до списку 64 депутатів Закарпатської обласної ради, де можна вибрати, до кого саме ви хочете звернутися. Нагадаємо, що серед депутатів Закарпатської обласної ради є і діючі заступники голови Закарпатської обласної військової адміністрації. Також тут можете знайти депутатів та партії, за яких ви віддали свій голос на місцевих виборах у 2020 році у вашому окрузі.
Таким чином рубрика «Запитай у депутата» – своєрідна електронна приймальня кожного з 64 обласних обранців, куди можуть звернутися жителі Закарпаття та тимчасово переселені українці, надіславши свої дані.
Всі запитання передаються конкретному депутату, до якого вони адресовані, через виконавчий апарат обласної ради для відповіді або реагування.
За словами голови Закарпатської обласної ради Володимира Чубірка, в умовах воєнного стану та посилення пропускного режиму до адмінбудівлі обласної ради, електронна взаємодія й комунікація між депутатським корпусом та громадою Закарпаття – чудовий спосіб ефективної координації дій та вчасного реагування на проблеми наших співвітчизників з різних куточків краю.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар