Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

жовтня 19 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟏𝟖 жовтня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟏𝟖 виїздів. Хибних викликів не зафіксовано.
🟠Щодо обстановки з пожежами:
𝟏𝟖.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 12:54 пожежа в надвірній споруді (літня кухня) за адресою: Хустський район., Іршавська тергромада, с. Осій, вул. Лозянська. Вогнем пошкоджено частину домашнього майна на площі 9 кв.м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.
𝟏𝟖.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 02:45 загорання легкового автомобіля Mazda 3, 2007 р.в. за адресою: м. Мукачево, вул. Першотравнева набережна. Пожежею знищено салон автомобіля. На гасіння залучались дві одиниці техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
🔵Некласифіковані надзвичайні події
𝟏𝟖.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 15:15 до ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення ВНП за адресою: Ужгородський район, с. Анталовці, лісовий масив. О 18:30 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучено та знищено артилерійський снаряд калібром 152 мм часів Другої світової війни.
🟡Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
𝟎𝟖.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 20:10 до ДСНС Закарпаття повідомили, що киянин 1969 р.н. пішов по гриби у лісовий масив поблизу смт Воловець Мукачівського району та заблукав. Для проведення пошуково-рятувальних робіт упродовж 8-16 жовтня залучався особовий склад гірських пошуково-рятувальних груп смт Воловець та м. Ужгород, працівники поліції, військові, родичі та місцеве населення. Гірські рятувальники обстежили схили гори Темнатик, найближчі ущелини та лісову місцевість навколо смт Воловець, а саме: урочища Потічок, Спалене, Передній вершок, Ґондарки, Ґреґоти, Черенини, однак чоловіка не виявили.
Учора о 20:00 пошуки зниклого призупинені, людини не знайдено. Роботи зупинено до з’ясування обставин зникнення.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар