Рахівщину знову сколихнула трагічна звістка

жовтня 10 / 2022

Ясінянська громада знову глибоко сумує…
Виявивши мужність і стійкість та вірність військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину 07 жовтня 2022 року віддав своє життя молодший сержант Спасюк Дмитро Васильович, 22.12.1996 р.н. головний сержант – командир бойової машини зенітного ракетного взводу зенітної ракетної батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону військової частини А1556.
Дмитро Васильович народився та проживав у селі Чорна Тиса, навчався у Надвірнянському ПТУ, де здобув спеціальність - столяр, тесляр.
Був досвідченим бійцем, який з 2017 по 2020 роки проходив військову службу у складі 17 окремої танкової бригади, неодноразово брав участь в антитерористичній операції та операції об’єднаних сил на Сході України, учасник бойових дій.
Не лишився осторонь і з початком повномасштабного вторгнення росії.
Своє життя за наше майбутнє віддав “07” жовтня 2022 року, виявивши мужність і стійкість та вірність військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину….
Ясінянська територіальна громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя, а кожний мешканець Ясінянської громади низько схиляє свою голову перед патріотизмом Дмитра, який мужньо захищав рідну землю від агресора та віддав найцінніше - своє життя за наше мирне небо, спокій та майбутнє України.
Вічна та світла пам‘ять Герою!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар