Про особливості ринку природного газу: Що нас чекає узимку (відео)

серпня 28 / 2022

До уваги споживачів природного газу. Новації у законодавстві, які варті уваги. Мова про Закон України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування».

Документ прийнятий 29 липня2022 року набув чинності 19 серпня. Аби розібратися у законодавчих змінах – звернулися до фахівців. Мораторій на підвищення цін – тарифів на ринку природного газу та у сфері теплопостачання – одна з новацій воєнного часу. В Україні набув чинності 19 серпня Закон України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування».

Усі зміни чинні на період воєнног стану і шести місяців після його закінчення. Це не єдині зміни воєнного часу у законодавстві . Торкнулися новації і ОСББ, управлінських компаній, які самостійно утримують відповідні мережі. Варто уваги, і особливості діялності постачальника природного газу в умовах воєнного стану.

Законодавчо пердбачено, що виконання будь яких дій щодо стягнення боргів державною чи приватною виконавчою службою – неможливо! Акцентує Василь Попович.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар