Фестиваль повітряних зміїв цими вихідними відбувся вдруге в Ужгороді (відео)

серпня 16 / 2022

Фестиваль повітряних зміїв цими вихідними відбувся вдруге в Ужгороді. Сімейне свято організувала на галявині біля підвісного моста громадська організація «Довкілля Для Дозвілля».

Цьогорічний фест – особливий! Подарував не тільки гарний настрій та позитивні емоції відвідувачам, а й мав благодійну мету. Трохи підвела погода, Дощ у другій половині дня розігнав раніше запланованого часу гостей фесту. Вільний вітер- вільна Україна – під таким гаслом організували фестиваль повітряних зміїв в Ужгороді.

Локацію для свята обрали невипадково – велику галявину біля підвісного моста , аби було де розігнатися та зловити вітер! Гостям сімейного свята не тільки розказали, а й показали, як правильно запускати повітряного змія! Крім повітряних зміїв, різні майстер-класи, конкурси, аквагрим, аніматори– програма фесту насичена.

Гарний настрій та позитивні емоції отримали усі відвідувачі. Здебільшого -це сім’ї. Фест повітряних зміїв вже вдруге проводиться в Ужгороді. Цього разу – з благодійною метою. Ідея заходу- ГО «Довкілля Для Дозвілля».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар