Новини Закарпаття

Заборона паління на балконах: Що про це думають Закарпатці (відео)



На сайті президента України з’явилася петиція про заборону паління на балконах. Не зважаючи на те, що 11 липня ввели нові обмеження щодо паління, цього виявилося недостатньо. З 11 липня набули чинності нові обмеження щодо куріння.

Але, українцям не достатньо цих змін, і вони вимагають заборони паління на балконах багатоповерхових будинків. Відповідна петиція вже з’явилася на сайті президента та збирає підписи.

Україна – не єдина країна, що обмежує паління в громадських місцях, але в схожих законах наших сусідів також зазначено де це дозволено. Саме цей важливий нюанс упущений автором петиції. Більше того, це йде всупереч з можливістю розпоряджатися правом власності на житло.

На думку адвоката, вірогідність того, що обмеження запропоновані петицією набудуть чинності така. Шанси того, що пропозиції викладені в тексті петиції будуть прийняті невисокі, оскільки в ній не достатньо враховано право розпоряджатися власним майном. Окрім того, на даний момент, державою не визначена норма диму, яку не можна перевищувати.
Перейти на сайт