Заборона паління на балконах: Що про це думають Закарпатці (відео)

липня 28 / 2022


На сайті президента України з’явилася петиція про заборону паління на балконах. Не зважаючи на те, що 11 липня ввели нові обмеження щодо паління, цього виявилося недостатньо. З 11 липня набули чинності нові обмеження щодо куріння.

Але, українцям не достатньо цих змін, і вони вимагають заборони паління на балконах багатоповерхових будинків. Відповідна петиція вже з’явилася на сайті президента та збирає підписи.

Україна – не єдина країна, що обмежує паління в громадських місцях, але в схожих законах наших сусідів також зазначено де це дозволено. Саме цей важливий нюанс упущений автором петиції. Більше того, це йде всупереч з можливістю розпоряджатися правом власності на житло.

На думку адвоката, вірогідність того, що обмеження запропоновані петицією набудуть чинності така. Шанси того, що пропозиції викладені в тексті петиції будуть прийняті невисокі, оскільки в ній не достатньо враховано право розпоряджатися власним майном. Окрім того, на даний момент, державою не визначена норма диму, яку не можна перевищувати.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар