Віктор Микита представив нового керівника Закарпатського ОУЛМГ – Віталія Петренка

липня 22 / 2022

Сьогодні голова обласної військової адміністрації Віктор Микита представив колективу Закарпатського ОУЛМГ нового керівника — Віталія Петренка.

«Нема потреби окремо наголошувати, в якому стані десятиліттями перебуває лісова галузь нашої області. Це системна проблема, і ми покроково її вирішуємо.

Цей напрямок давно асоціюється в людей із незаконними рубками, хабарями та сферами впливу. До чого це призвело — бачать усі», — підкреслив Віктор Микита.

За його словами, реформа галузі — питання невідкладне, актуальне й безпосередньо впливає на економічний потенціал краю і життєдіяльність багатьох громад.

«Кадрова реформа — основа та початок цього шляху, і тут ми рухаємося єдиним фронтом з головою Державного агентства лісових ресурсів України Юрієм Болоховцем.

Завдання зрозуміле для всіх: підвищення фінансово-виробничих показників та створення рівних конкурентних умов у роботі з місцевим бізнесом.

Хочу наголосити усім посадовим особам лісової сфери Закарпаття: якщо в когось є якісь зобов'язання перед кимось, окрім держави та народу, — вас не буде в реформованому лісництві. Пишу про це тут, і сказав кожному сьогодні під час робочої наради», — зауважив очільник області.

Віктор Микита подякував колишній керівниці Вікторії Білоусовій за велику роботу, яку Управління зробило під час воєнного стану, та висловив сподівання щодо подальшої ефективної роботи колективу Закарпатського ОУЛМГ.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар