Цього місяця в Ужгороді запрацює релоковане з Дніпра підприємство

липня 02 / 2022

Уже цього місяця в Ужгороді планують запустити одне з релокованих підприємств, із Дніпра, – виробництво полікарбонату. Про це розповів мер Ужгорода Богдан Андріїв.

Приблизно 2 місяці тому з такими намірами звернувся представник компанії Ярослав Хотнянський, разом з колегами оглянув приміщення, які можна орендувати, зупинилися на одному з тих, що на околиці міста.

"Днями зустрівся із паном Ярославом та керівницею товариства Юлією Кірьяновою, поспілкувалися, як проходить релокація підприємства. Наразі перевезли обладнання двох ліній, на яких вироблятимуть два різновиди полікарбонату – стільниковий і монолітний. Це дуже сучасний, міцний матеріал, який широко використовується. Виробництво чисте, екологічне, використовується професійне німецьке обладнання, все сертифіковане", – запевний міський голова Ужгорода.



Планують перевезти в обласний центр Закарпаття близько чотирьох десятків спеціалістів із Дніпра, загалом на перших порах хочуть задіяти 80-85 працівників, 35 уже набрали в Ужгороді.

Хотіли б надалі задіяти 2 ангари і нинішні площі збільшити принаймні втричі, перевезти додаткові лінії із Дніпра.

"Загалом, якщо все буде добре, на що всі дуже сподіваємося, хочуть перевезти сюди підприємство повністю, а це буде 6 ліній, близько 200 працівників", – зазначили в міськраді.

Поки основне підприємство буде в Дніпрі, тут реєструють філію і податки сплачуватимуть у бюджет Ужгорода.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар