Цього місяця в Ужгороді запрацює релоковане з Дніпра підприємство – виробництво полікарбонату

липня 01 / 2022


Міський голова Богдан Андріїв:
– Уже цього місяця в Ужгороді планують запустити одне з релокованих підприємств, із Дніпра, – виробництво полікарбонату.
Приблизно 2 місяці тому з такими намірами звернувся представник компанії Ярослав Хотнянський, разом з колегами оглянув приміщення, які можна орендувати, зупинилися на одному з тих, що на околиці міста, на вулиці Болгарській.
Днями зустрівся із паном Ярославом та керівницею товариства Юлією Кірьяновою, поспілкувалися, як проходить релокація підприємства. Наразі перевезли обладнання двох ліній, на яких вироблятимуть два різновиди полікарбонату – стільниковий і монолітний. Це дуже сучасний, міцний матеріал, який широко використовується. Виробництво чисте, екологічне, використовується професійне німецьке обладнання, все сертифіковане.
Планують перевезти сюди близько чотирьох десятків спеціалістів із Дніпра, загалом на перших порах хочуть задіяти 80-85 працівників, 35 уже набрали в Ужгороді. Хотіли б надалі задіяти 2 ангари і нинішні площі збільшити принаймні втричі, перевезти додаткові лінії із Дніпра. Загалом, якщо все буде добре, на що всі дуже сподіваємося, хочуть перевезти сюди підприємство повністю, а це буде 6 ліній, близько 200 працівників.
Поки основне підприємство буде в Дніпрі, тут реєструють філію і податки сплачуватимуть у бюджет Ужгорода.
З боку міської влади – повне сприяння та підтримка. Як цьому підприємству, так і іншим, які захочуть перемістити свій бізнес в Ужгород.




Категорія : Суспільство


Залишити Коментар