Зі школи – в будівлю для життя: Реставрація закладу на Закарпатті (відео)

травня 22 / 2022


Власновуч відновлюють школу та перетворюють колишній заклад освіти у селі Березинка на притулок для внутрішньо переміщених осіб. Роботи активно тривають та знаходяться вже на завершальному етапі. Зібрала однодумців серед вимушено переміщених осіб та місцевих жителів переселенка з Києва пані Катерина. Робота кипить у будівлі Березинського навчального закладу. Хоча тут давно вже не вчаться діти.

Відновити колишню школу тепер творити його на заклад для проживання внутрішньо переміщених осіб взялася пані Катерина. Жінка вимушена переселенка з Києва. Розповідає, чому вирішила зайнятися цією справою та яку мету спочатку переслідувала . Роботи почалися з того, що заклад потрібно було забезпечити комунікаціями: світлом, водою та каналізацією. Це було одним із найважливіших питань.

Також до закладу провели інтернет. Аби дітки, що тут проживатимуть змогли долучатися до освітнього дистанційного процесу. Приєдналися до благої справи і закордонні партнери. Волонтерка розповідає, що її вражають люди. Своєю добротою. скромністю та вихованістю. Вони і надихають жінку працювати і якнайшвидше втілити всій задум у реальність.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар