Послуги, які зараз надає ЦНАП Ужгородської міської ради

березня 17 / 2022
Послуги, які зараз надає ЦНАП Ужгородської міської ради

Послуги, які надає Центр надання адміністративних послуг Ужгородської міської ради
✅ Зважаючи на воєнний стан у країні, ЦНАП Ужгородської міськради надає переважно ті послуги, які не вимагають роботи у державних реєстрах, адже доступ до них наразі закрито.
✅ У ЦНАПі, зокрема, можна отримати архівні копії документів, послуги архівного відділу, щодо встановлення опіки та піклування над малолітньою дитиною, встановлення статусу дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування, отримати довідку про місце реєстрації особи (стосується виключно ужгородців).
✅Також можна оформити паспорт вивіски (крім центральної частини міста), паспорт відкритого літнього майданчика та паспорт прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.
✅ Крім того, доступні послуги управління Держпраці у Закарпатській області – дозволи та декларації, послуги департаменту культури, національностей та релігій Закарпатської ОДА – погодження і висновки, послуги головного управління «Держпродспоживслужби».
✅ Можна також подати документи для отримання адмінпослуг департаменту екології облдержадміністрації, однак немає можливості визначити термін їх опрацювання та підготовки результатів.
❌Оскільки державні реєстри не працюють, а робота ЦНАПу значною мірою пов’язана з роботою у державних реєстрах, багато послуг наразі недоступні. Зокрема, не працюють реєстри Міністерства юстиції, завдяки яким реєстрували бізнес – ФОПів, юридичних осіб. Також не працює реєстр нерухомості, де можна було зареєструвати майно чи вчинити якісь правочини з майном. Не працює реєстр щодо кадастрових питань, містобудівної діяльності, що унеможливлює оформлення будівельного паспорту, присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна, надання містобудівних умов та обмежень.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар