Головне управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

березня 09 / 2022

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟵 березня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟓𝟑 виїзди, із яких п’ять – хибні.
Щодо обстановки з пожежами:
𝟎𝟖.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 16:14 - загорання дерев’яної опори лінії зв’язку, за адресою: Ужгородський район, смт В. Березний урочище Сад. Пожежею пошкоджено дерев’яну опору. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 8-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В. Березний.
𝟎𝟖.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 20:04 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Тячівський район, Углянська ТГ, с. В. Уголька. Вогнем знищено надвірну споруду на площі 50 кв.м, тону сіна, 7 складометрів дров та речі домашнього вжитку. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від місцевих пожежних команд сіл Угля та Чумальово.
𝟎𝟖.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟐𝟐 о 23:56 - загорання дерева за адресою: Мукачівський район, Мукачівська ТГ, с. Павшино. Пожежею пошкоджено дерево. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
Ще упродовж дня на території області зафіксовано 𝟑𝟓 випадків загорання сухої трави та чагарників на відкритій території. В основному горіло на Ужгородщині (18 випадків) та Мукачівщині (10). Також зафіксовано 4 пожежі сухостою на Тячівщині та 2 – на Хустщині. Ще одна пожежа в екосистемах сталася на Берегівщині.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар