Новини Закарпаття

Відбулося засідання 12 сесії Берегівської міської ради VIII скликання (фото)

Відбулося засідання 12 сесії Берегівської міської ради VIII скликання.

Першим депутати затвердили звіт міського голови про діяльність виконавчих органів міської ради за період з жовтня 2020 року до жовтня 2021 року. Розглянуто блок бюджетних питань та зі сфери благоустрою, зокрема, підтримано пропозицію передачі у державну власність автодороги місцевого значення вул. Мікеша Келемена до сфери управління Закарпатської ОДА.

Схвалено також укладення угод про побратимські відносини між Четфалво та Леаньфолу (Угорщина) й Мужієво та Човкокев (Угорщина).

Прийнято ряд програм щодо посилення соціального захисту малозабезпечених категорій громадян, розвитку культури та мистецтва нашої територіальної громади, благоустрою у ТГ, підтримки Берегівської ДЮСШ, тощо. Останніми депутати розглянули проєкти рішень, що стосувалися земельної сфери. З нагоди Дня місцевого самоврядування та за значний особистий внесок у справу розвитку територіальної громади, ефективне втілення демократичних засад самоврядності, добросовісне виконання своїх обов'язків грамотами нагороджені присутні у залі: Кароліна Дорчі, Товт Дьизив, Едіта Бабяк, Жужанна Беловарі, Янош Балог, Атілла Надь, Марія Варга та Маргарита Якоб.




Перейти на сайт